Planinka Prolom voda Lukovska Banja Đavolja Varoš

Utisci gostiju

Оčaran sam Prolom banjom u svakom pogledu. Posebno sam zadovoljan osobljem; recepcije, ekipe koje poslužuje na obrocima. Higijena je na vrlo visokom nivou. Posebno me oduševila medicinska služba. Poseban doživljaj su kulturne manifestacije. Izleti: Đavolja Varoš, crkva Lazarica, predstavljanje Gđe. Anice Savić kao pisca i slikara. Najviše s toga što je stalno prisutan srpski-Nemanjićki duh. Pogledajte sliku.
Veoma sam srećna , što tako nešto postoji u mojoj zemlji. Sve najlepše utiske : „ Evropski nivo“. Boravim 45 god. u CH, ali čak ni tamo nisam videla ovakvu lepotu, tako nešto. Od srca Vam želim još više uspeha, ostanite takvi kakvi jeste. Do sledećeg viđenja. Pogledajte sliku.
Utisci su povoljni. Hrana odlična, usluge profesionalne. Sve u svemu nema primedbi, jedino REČI POHVALE. Osoblje ljubazno, predusetljivo, uslužno. Hvala za pruženo gostopimstvo. Pogledajte sliku.
Divnim osobama pripadaju svi atributi. Pohvala i zahvalnost su male reči za vašu ažurnost i ljubaznost, sve je bilo na visini : hrana, lekarske usluge, izleti, higijena. A posebno Vaša ljubaznost. Puno smo srećni što smo vas upoznali, zdravlja vidimo se ponovo. Želimo Vam puno sreće i uspeha u budućnosti, Vaši penzioneri iz Beograda, opštine Vračar. Pogledajte sliku.
Poštovano osoblje HOTELA „RADAN“ Želim da Vas pohvalim u svakom vašem radu. Prvo u opštoj higijeni na svakom mestu, zatim osoblje u kuhinji za kvalitet hrane, dalje uslužno osoblje ( konobare) na usluzi brzoj i nežnoj. I osoblje na svim terapijama zajedno sa lekarima. Pozdrav svom osoblju i da nastave sa ovakvim radom. Pogledajte sliku.
Ми смо од Македонија. Го посетивме вашето место и вашата Бања. И посебно сме изненадени од љубазности и персоналот. Се најдобро. Поздрав од Тетово, М.Брод и Прилеп Pogledajte sliku.
Sa posebnom pažnjom i velikim poštovanjem prilazim ovoj knjizi. Ne mogu da pronađem prave reči i opišem kako sa velikim zadovoljstvom dolazim u Vaš hotel. Možda će mnogo reči upropastiti utisak, zato ću samo napisati das am prvi put ovde boravila u junu 2015 god., a sada sam ovde osmi put. Posebno želim da pohvalim kulturni program, svaki put prisustvujem program u etno krčmi i svaki put potražim plakatu na kojoj je ime Anice Savić. Njene večeri su pune emocija i ostavljaju dubok trag. Zadovoljstvo je biti Vaš gost. Hvala. Pogledajte sliku.
Boravak u Prolom Banji 10 dana nema zaborava, doživljaj koji treba da se pamti. Hotel RADAN na planini Radan je priroda kada dođeš da ne možeš da odeš. Osoblje ljubazno, jedna 10-ka, hrana isto tako. ZA SVE POHVALE Pogledajte sliku.
Kada bi postojala ocena 100 + dala bih kompletnom osoblju od recepcije do majstora. Higijena na nivou, hrana predvna. Sve je OK. Želim Vam i dalje puno uspeha. S poštovanjem, Pogledajte sliku.
Sve najlepše utiske o našoj lepoj banji. Posebna ljubaznost od osoblja medicine, recepcije i svih. Samo tako nastavite sa radom. Pogledajte sliku.
U ovom hotelu Radan je sve na visokom nivou i svo osoblje bez izuzetaka je ljubazno; kuhinja bez ikakve zamerke. Sve je čisto isuviše. Hvala Vam za ovo divno provedeno vreme kod Vas. Pogledajte sliku.
Hotel je lepo sređen! Na dobrom mestu, sa izvrsnom vodom, prijatnim sobama, uslužnim osobljem, dobrim medicinskim uslugama, solidnom i raznolikom hranom. “Sve u svemu znaj, jedan pravi RAJ” Hvala Vam! Doći ćemo opet! Srećno do sledećeg viđenja! Pogledajte sliku.
Zaposleni objekta Radan Mesto mnogo prelepo, usluga na visokom nivou. Pohvale za celo osoblje, posebno za recepciju! Velnes – Terapije na blatu, terapije na elektro, terapije u bisernoj kadi, sobaricu Gocu sa drugog sprata, velnes parno kupatilo. Veliko HVALA na svemu. Pogledajte sliku.
Prvi put sam ovde ali se nadam da ću ponovo doći ali ovog puta povesti i porodicu. Sve je bilo divno, prelepo. Svaka Vam čast, samo tako nastavite ! Pogledajte sliku.
Poštovani, Drago mi je da bar nekako mogu da izrazim sve pohvale i zadovoljstvo boravka u ovoj banji! Neverovatna usluga, čistoća soba i miris koji se prostire svuda, belina koja Vas okružuje. Srdačnost dobrodošlice koja Vas svuda dočeka od recepcije gde Vas srdačno obaveste o svemu pa nadalje. Posebna pohvala za recepciju i momke na bazenu koji su jako predusetljivi i vredni. Ovako osoblje svakako treba čuvati i NAGRADITI! Naravno da ću svima dati tople preporuke da Vas posete. Pogledajte sliku.
Šta reći o Vašoj Banji, ja mislim da bolja i uslužnija, ljubaznija, čistija banja ne postoji u Srbiji. Sve je na nivou, osoblje i doktori nema bolji i ljubazniji. Kada god budem mogla ja ću doći opet finansijski. Pogledajte sliku.
Draga Prolom Banjo Ti si mi dala zdravlje a još više drago osoblje koje ovde radi. Divim se sa Vama, vašom kuhinjoj i dragim konobarima i svim uslugama, radu i higijeni. Ja bih želela da svako ko bude dolazio da se uvek vrati u ovu najlepšu prirodu što je malo poštujemo. Zahvaljujem se svima na njihovoj dobroti. Neka ova godina bude još bolja! Pogledajte sliku.
Sve pohvale za usluge hotela „ Radan“ . Izuzetno prijatan boravak drugi po redu ove godine. Posebno se zahvaljujem na „ rođendanskom poklonu“ rado ću ga koristiti. Pohvale i osoblju hotela na izuzetnoj ljubaznosti. Pogledajte sliku.
Zaslužujete sve pohvale. Mnogi bi mogli da uče od Vas Pogledajte sliku.
Poštovani, Petnaest godina predivnog boravka po 10 dana, mislim dagovori više od bilo koje reči. Svake godine novine i ponovni užitak. Šta reći? BRAVO! SAMO NAPRED !!! Pogledajte sliku.